Τηλέφωνα Γραμματείας: 2831077594, 2831077595, 2831077634
Fax: 2831077596
E-mail: gramptde@edc.uoc.gr

Εργαστήριο Εργαστήριο Διαπολιτισμικών και Μεταναστευτικών Μελετών...

Η Παιδαγωγική Αξιοποίηση της Διαδραστικής Τηλεδιάσκεψης στο...

Tο Πανεπιστήμιο Κρήτης εγκαινιάζει φέτος το θεσμό «Ημέρες...

Το Εργαστήριο Διδακτικής Θετικών Επιστημών (ΕΔΘΕ)...

Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο στην πανεπιστημιούπολη του Γάλλου...

Mουσείο Αρβελέρ- εγκαίνια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΣΧΟΛΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2022-2023

 

Ρέθυμνο, 6 Δεκεμβρίου 2022

Ενημερώνουμε τους νεοεισερχόμενους φοιτητές από μετεγγραφή των Σχολών Ρεθύμνου του Πανεπιστημίου Κρήτης, που έχουν αιτηθεί για την παροχή δωρεάν σίτισης και στέγασης για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, ότι οι αιτήσεις που αντιστοιχούν στους αριθμούς μητρώου-τμήμα και βρίσκονται στους παρακάτω πίνακες έχουν αξιολογηθεί και δεν έχουν εκκρεμότητες.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗ 

Αιτήσεις στέγασης

Οι παραπάνω πίνακες αξιολόγησης, δεν αποτελούν τα οριστικά αποτελέσματα των αιτήσεων, παρέχουν μόνο ενημέρωση σχετικά με τις πλήρεις δικαιολογητικών ή μη αιτήσεις που έχουν υποβληθεί. Οι οριστικοί πίνακες θα ανακοινωθούν μετά το πέρας της διαδικασίας των ενστάσεων και την έγκρισή τους από τα αρμόδια όργανα.

Αιτήσεις σίτισης

Οι φοιτητές που περιλαμβάνονται στον πίνακα αξιολογημένων αιτήσεων σίτισης μπορούν να εξυπηρετούνται στο εστιατόριο της Πανεπιστημιούπολης Γάλλου από τη  Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, με την επίδειξη της Βεβαίωσης Σπουδών ή της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (σε ευκρινές ψηφιακό ή φυσικό αντίγραφο μέχρι την παραλαβή της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας).

Διαδικασία αποστολής ελλιπών δικαιολογητικών – ενστάσεων – αιτήσεων θεραπείας

Οι φοιτητές που υπέβαλαν αίτηση και δεν βρίσκουν τον αριθμό μητρώου τους-τμήμα στους συνημμένους πίνακες, πρέπει να ελέγξουν αρχικά το ακαδημαϊκό τους email για τυχόν παρατηρήσεις στον πίνακα μοριοδότησης που τους έχει σταλθεί ή να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Σχολών Ρεθύμνου για διευκρινήσεις.

Αιτήσεις θεραπείας - ενστάσεις επί των αποτελεσμάτων μοριοδότησης και αποστολή ελλιπών δικαιολογητικών σύμφωνα με τον εξατομικευμένο πίνακα αξιολόγησης που έχει λάβει κάθε αιτών φοιτητής, δύναται να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο e-mail της Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου: f.merimna-reth@admin.uoc.gr,

σε αποκλειστική προθεσμία έως και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 12.00

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μετά το πέρας της ως άνω προθεσμίας, κανένα ελλιπές δικαιολογητικό δεν γίνεται δεκτό και καμία αίτηση δεν δύναται να αξιολογηθεί.

Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας Ρεθύμνου

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΧΑΡΤΗΣ

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του Δικτυακού Τόπου

kleisarx@edc.uoc.gr

ΔΑΣΤΑ

ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Είσοδος

Επικοινωνία

Διεύθυνση Τμήματος

Πανεπιστήμιο Κρήτης, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, 74100 ΡΕΘYΜΝΟ

Επικοινωνία

Τηλέφωνα Γραμματείας: 2831077594, 2831077595, 2831077634

Fax: 2831077596
e-mail: gramptde@edc.uoc.gr

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.