Τηλέφωνα Γραμματείας: 2831077594, 2831077595, 2831077634
Fax: 2831077596
E-mail: gramptde@edc.uoc.gr

Εργαστήριο Εργαστήριο Διαπολιτισμικών και Μεταναστευτικών Μελετών...

Η Παιδαγωγική Αξιοποίηση της Διαδραστικής Τηλεδιάσκεψης στο...

Tο Πανεπιστήμιο Κρήτης εγκαινιάζει φέτος το θεσμό «Ημέρες...

Το Εργαστήριο Διδακτικής Θετικών Επιστημών (ΕΔΘΕ)...

Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο στην πανεπιστημιούπολη του Γάλλου...

Mουσείο Αρβελέρ- εγκαίνια

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΠΤΔΕ

ΣΤΙΣ 25.11.2021 και ώρα 10.30 στο αμφ. Δ3 ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για την αποφυγή διασποράς του COVID-19 ενημερώνουμε τους πτυχιούχους που θα συμμετάσχουν στην τελετή Ορκωμοσίας του Τμήματος στις 25.11.2021 για τα εξής:

  • Επιτρέπεται μόνο ένας (1) προσκεκλημένος ανά πτυχιούχο
  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας (χειρουργική μάσκα) για όλους τους παρευρισκόμενους καθ΄όλη την διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο της τελετής.
  • Η είσοδος των φοιτητών, εκπαιδευτικών, προσωπικού και επισκεπτών επιτρέπεται μόνο με επίδειξη είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού {δεκατεσσάρων (14) ημερών μετά τη δεύτερη δόσης ή τη μοναδική δόση}, είτε βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19 εντός των τελευταίων εβδομήντα δύο (72) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα της εκδήλωσης ή  αρνητικής εξέτασης με τη χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID -19 (rapid-test) εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών πριν την προγραμματισμένη ώρα της εκδήλωσης, είτε πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατό ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.
  • Ο χώρος θα είναι διαμορφωμένος για να υποδεχτεί μόνο καθήμενους και όχι όρθιους επισκέπτες. Δεν επιτρέπεται η παραμονή ορθίων στο χώρο της τελετής.
  • Οι παρευρισκόμενοι στην τελετή προσέρχονται τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της τελετής προς αποφυγή συγχρωτισμού και προκειμένου να γίνουν οι έλεγχοι στις πύλες εισόδου του αμφιθεάτρου.
  • Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης δεν επιτρέπεται η κατανάλωση φαγητού ή ποτών ή αναψυκτικών όπως επίσης δεν επιτρέπεται η χρήση σερπατίνων, κομφετί, καραμουζών, κορνών ή σφυριχτρών.
  • Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας η λήψη φωτογραφιών θα γίνεται από τους συνοδούς/παρευρισκόμενους ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ από τη θέση στην οποία θα ευρίσκονται, καθ΄όλη τη διάρκεια της τελετής.
  • Η αποχώρηση από το χώρο της τελετής θα πραγματοποιηθεί με τον τρόπο που θα υποδείξει το προσωπικό που θα βρίσκεται στο χώρο της ορκωμοσίας
  • Παρακαλούνται οι πτυχιούχοι να επιστρέψουν στην Γραμματεία τη ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ και να υπογράψουν στο βιβλίο πρωτοκόλλου ορκωμοσίας είτε πριν είτε μετά τη λήξη της τελετής.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΧΑΡΤΗΣ

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του Δικτυακού Τόπου

kleisarx@edc.uoc.gr

ΔΑΣΤΑ

ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Είσοδος

Επικοινωνία

Διεύθυνση Τμήματος

Πανεπιστήμιο Κρήτης, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, 74100 ΡΕΘYΜΝΟ

Επικοινωνία

Τηλέφωνα Γραμματείας: 2831077594, 2831077595, 2831077634

Fax: 2831077596
e-mail: gramptde@edc.uoc.gr

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.