Τηλέφωνα Γραμματείας: 2831077594, 2831077595, 2831077634
Fax: 2831077596
E-mail: gramptde@edc.uoc.gr

Εργαστήριο Εργαστήριο Διαπολιτισμικών και Μεταναστευτικών Μελετών...

Η Παιδαγωγική Αξιοποίηση της Διαδραστικής Τηλεδιάσκεψης στο...

Tο Πανεπιστήμιο Κρήτης εγκαινιάζει φέτος το θεσμό «Ημέρες...

Το Εργαστήριο Διδακτικής Θετικών Επιστημών (ΕΔΘΕ)...

Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο στην πανεπιστημιούπολη του Γάλλου...

Mουσείο Αρβελέρ- εγκαίνια

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ

Δελτίο Τύπου

Κάλεσμα της Προέδρου Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης (Π.Τ.Δ.Ε.) του Πανεπιστημίου Κρήτης, Καθηγήτριας Ασπασίας Χατζηδάκη, για την έναρξη λειτουργίας Δικτύου Αποφοίτων του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης δημιούργησε πρόσφατα μια ηλεκτρονική βάση με στοιχεία για τους/τις αποφοίτους του Τμήματος σε μία προσπάθεια να εντοπίσει και να κρατήσει επαφή με τους/τις αποφοίτους του. Στη βάση αυτή μπορούν να εγγραφούν όσοι και όσες έχουν πάρει πτυχίο από την ίδρυση του Τμήματος μέχρι και σήμερα. Οι εγγεγραμμένοι/ες στη βάση θα συμμετέχουν στο Δίκτυο Αποφοίτων του Π.Τ.Δ.Ε., το οποίο φιλοδοξούμε να αποτελέσει μια γέφυρα ζωντανής επικοινωνίας μεταξύ του τμήματος και των αποφοίτων του τα επόμενα χρόνια.

Οι συμμετέχοντες/ουσες στο Δίκτυο Αποφοίτων θα συνδέονται με το τμήμα με διάφορους τρόπους. Πρώτον, θα έχουν άμεση πληροφόρηση για δράσεις του τμήματος (συνέδρια, ημερίδες, μεταπτυχιακά προγράμματα, προγράμματα επιμόρφωσης και κατάρτισης, κ.ο.κ.). Θα μπορούν επίσης να ενημερώνουν το τμήμα και τους φοιτούντες σε αυτό για τη δική τους ακαδημαϊκή ή επαγγελματική πορεία και για κάποια σημαντικά επιτεύγματα. Τέλος, θα έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν με σχόλια και προτάσεις στη διαμόρφωση της ακαδημαϊκής φυσιογνωμίας του τμήματος και στη βελτίωση της εκπαιδευτικής λειτουργίας του.

Ελπίζουμε η προσπάθεια αυτή να βρει ανταπόκριση ανάμεσα στις χιλιάδες των αποφοίτων μας, προκειμένου να αναδειχθούν αφενός η συμβολή του τμήματος στη διαμόρφωση της επαγγελματικής τους ταυτότητας και αφετέρου η ποιότητα των παρεχόμενων σπουδών στο ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η Πρόεδρος

Ασπασία Χατζηδάκη

Καθηγήτρια

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΧΑΡΤΗΣ

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του Δικτυακού Τόπου

kleisarx@edc.uoc.gr

ΔΑΣΤΑ

ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Επικοινωνία

Διεύθυνση Τμήματος

Πανεπιστήμιο Κρήτης, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, 74100 ΡΕΘYΜΝΟ

Επικοινωνία

Τηλέφωνα Γραμματείας: 2831077594, 2831077595, 2831077634

Fax: 2831077596
e-mail: gramptde@edc.uoc.gr

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.