Τηλέφωνα Γραμματείας: 2831077594, 2831077595, 2831077634
Fax: 2831077596
E-mail: gramptde@edc.uoc.gr

Εργαστήριο Εργαστήριο Διαπολιτισμικών και Μεταναστευτικών Μελετών...

Η Παιδαγωγική Αξιοποίηση της Διαδραστικής Τηλεδιάσκεψης στο...

Tο Πανεπιστήμιο Κρήτης εγκαινιάζει φέτος το θεσμό «Ημέρες...

Το Εργαστήριο Διδακτικής Θετικών Επιστημών (ΕΔΘΕ)...

Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο στην πανεπιστημιούπολη του Γάλλου...

Mουσείο Αρβελέρ- εγκαίνια

ΧΩΡΟΙ - ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Κτηριακές εγκαταστάσεις Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης

Οι αίθουσες μαθημάτων και τα γραφεία του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του ΠΤΔΕ βρίσκονται κυρίως στα κτήρια Γ1 και Γ3. Ειδικότερα, για την υλοποίηση των μαθημάτων χρησιμοποιούνται κυρίως οι εξής χώροι: Αμφιθέατρο Δ7 (το οποίο χρησιμοποιείται από κοινού με το ΠΤΠΕ, χωρητικότητας 200 ατόμων), Αμφιθέατρο Οπτικοακουστικών Μέσων (χωρητικότητας 45-50 ατόμων), ένα μικρό αμφιθέατρο (Γ1 7, χωρητικότητας 45-50 ατόμων), αίθουσα τηλεδιάσκεψης, Εργαστήριο Καλλιτεχνικών, ένα Εργαστήριο Οπτικοακουστικών Μέσων, καθώς και τέσσερις αίθουσες του Εργαστηρίου Διδακτικής Θετικών Επιστημών (ΕΔΘΕ) (Αίθουσα Φυσικής, Αίθουσα Ρομποτικής, Αίθουσα Χημείας–Βιολογίας, Εργαστήριο Υπολογιστών). Επίσης, το Τμήμα αξιοποιεί διάφορες αίθουσες διδασκαλίας του Πανεπιστημίου που είναι σε κοινή χρήση με τα υπόλοιπα τμήματα. Όλοι οι χώροι διδασκαλίας είναι εξοπλισμένοι με βιντεοπροβολείς, οθόνη προβολής, πίνακες μαρκαδόρου ή κιμωλίας, ενώ το Αμφιθέατρο Ο/Α διαθέτει και διαδραστικό πίνακα.

Η Γραμματεία και το γραφείο του/της Προέδρου στεγάζονται στο ισόγειο του Γ1 κτηρίου. Στο ίδιο κτήριο βρίσκονται οκτώ (8) γραφεία διδασκόντων στο ισόγειο και δώδεκα (12) στον 1Ο όροφο. Στο κτήριο του Γ3 κτηρίου βρίσκονται επίσης 14 γραφεία διδασκόντων. Άλλοι χώροι, στο κτήριο Γ3 (πλην των προαναφερθέντων) περιλαμβάνουν: τα γραφεία της Γραμματείας του Προγράμματος Παιδαγωγικής Επάρκειας και της Γραμματείας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Ειδική Αγωγή», την Αίθουσα Πρακτικής Άσκησης (όπου γινόταν η καθοδήγηση των φοιτητών), την αίθουσα του Συλλόγου Φοιτητών, το Εργαστήριο της Ομάδας Δικτύων, καθώς και την Αίθουσα Συνελεύσεων του Τμήματος.

Τα Εργαστήρια του Τμήματος καταλαμβάνουν διάφορους χώρους σε διαφορετικές τοποθεσίες:

1. Κάποια από τα εργαστήρια, όπως το Ε.ΔΙΑ.Μ.ΜΕ και το Εργαστήριο Ψυχολογίας και Ειδικής Αγωγής στεγάζονται στους χώρους του ΚΕΜΕ της Πανεπιστημιούπολης Ρεθύμνου.

2. Το ΕΔΘΕ έχει χώρους τόσο στην Πανεπιστημιούπολη όσο και στο ΚΕΜΕ, καθώς επίσης και στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου (Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας “Science in the City” για μαθητές και φοιτητές, Αγ. Βαρβάρας 4).

3. Το ΚΕΜΕΙΕΔΕ διαθέτει χώρους στο κτήριο του ΞΕΝΙΑ (‘XENISEUM’), στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου (Μουσείο Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ), καθώς και στο ισόγειο του κτηρίου της σίτισης.

4. Το Ε.ΔΙ.Β.Ε.Α. στεγάζεται στον όροφο του κτηρίου του κεντρικού κυλικείου της Πανεπιστημιούπολης (Δ5) ενώ το το ΕΜΕΓΛΟ όπως και το Εργαστήριο Οπτικοακουστικών Μέσων στεγάζονται στο κτήριο Γ3.

Περιγραφή των χώρων του ΠΤΔΕ σε μορφή video.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΧΑΡΤΗΣ

ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του Δικτυακού Τόπου

kleisarx@edc.uoc.gr

ΔΑΣΤΑ

ΔΙΑΥΓΕΙΑ

Επικοινωνία

Διεύθυνση Τμήματος

Πανεπιστήμιο Κρήτης, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, 74100 ΡΕΘYΜΝΟ

Επικοινωνία

Τηλέφωνα Γραμματείας: 2831077594, 2831077595, 2831077634

Fax: 2831077596
e-mail: gramptde@edc.uoc.gr

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.